Racoon Op de Haven!
Bekijk foto's
/

Over 'Op de Haven Texel'

Op de Haven Texel is een stichting onder leiding van Morten Eschweiler, Peter Koorn en Nick Ran. Het drietal is sinds het concert van Guus Meeuwis in 2014 van mening dat er vaker een grote artiest op Texel moet komen optreden. De vergunningen werden aangevraagd en een grote artiest benaderd. Op 28 mei 2016 heeft de Zeeuwse band BLØF een concert verzorgd op de haven van Oudeschild. Op 20 mei 2017 zal opnieuw een grote naam het eiland bezoeken!

Op de Haven Texel

De haven in Oudeschild is een geweldige locatie voor een concert. In 2014 en 2016 bleek het concept al een groot succes toen de haven van Oudeschild ‘op zijn kop’ stond tijdens concerten van Guus Meeuwis en BLOF. De optredens werden enorm gewaardeerd door de Texelaars.

Texels feestje

Iedereen is welkom bij het concert op Texel. De organisatie van het evenement wil Texelaars echter voorrang geven bij het kopen van tickets. Voor Texelaars is het vaak een hele onderneming om naar een concert of optreden van grote artiesten te gaan. Ze moeten altijd rekening houden met boottijden en bijna altijd een overnachting boeken. De voorverkoop zal daarom plaatsvinden voor Texelaars, zodat ze de mogelijkheid krijgen om kaarten te bemachtigen voordat de kaartverkoop in de rest van Nederland losgaat.

 • Wanneer is Op de Haven Texel?
  Op de Haven Texel vindt plaats op 20 mei 2017. Het feestterrein gaat open vanaf 18.30 uur en sluit om uiterlijk 00.00 uur.
 • Wat is het adres van het feestterrein
  Het feestterein is op de haven van Oudeschild. Voor je navigatiesysteem kun je het volgende adres ingeven: Haven 15, 1792 AE Oudeschild (Texel).
 • Kunnen er kinderen mee?
  We hanteren een minimumtoegangsleeftijd van 12 jaar. Jongeren onder de 12 dienen begeleid te worden door een meerderjarige. Voor jongeren geldt de normale toegangsprijs. Alleen baby’s tot 1 jaar hebben geen toegangsbewijs nodig. Legitimatie verplicht.
 • Waar kan ik tickets kopen?
  Ga naar de ticket-pagina voor alle informatie.
 • Wat kost een ticket?
  Een ticket kost in de vooverkoopt €37,- en €2,50 servickosten. Beschikbaar vanaf 18 maart, 9.00 uur bij de VVV op Texel. Vanaf 18 maart zijn de kaarten ook te bestellen via Ticketmaster en kosten ze €38,- en €2,50 servicekosten.
 • Zoeken jullie nog vrijwilligers?
  Wellicht kun je ons helpen, stuur even een vrijblijvend mailtje naar info@opdehaventexel.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, via de nieuwsbrief wordt zeer binnenkort de (voor)verkoop datum bekend gemaakt!