Feest!
Koop tickets
/

Over 'Op de Haven Texel'

Op de Haven Texel is een stichting opgericht door Morten Eschweiler, Peter Koorn en Nick Ran. Het drietal is sinds het concert van Guus Meeuwis in 2014 van mening dat er vaker een grote artiest op Texel moet komen optreden. De vergunningen werden aangevraagd en een grote artiest benaderd. Op 28 mei 2016 heeft de Zeeuwse band BLØF een concert verzorgd op de haven van Oudeschild. Op 20 mei 2017 was het Racoon dat het eiland bezocht! Dit jaar hebben we een breed scala aan artiesten weten te strikken:

- Gers Pardoel
- Roel van Velzen
- Handsome poets
- Q-music het foute uur
- Tidal Wave
- DJ Marco van Sambeek

Op de Haven Texel

De haven in Oudeschild is een geweldige locatie voor een concert. In 2014 en 2016 bleek het concept al een groot succes toen de haven van Oudeschild ‘op zijn kop’ stond tijdens concerten van Guus Meeuwis en BLOF. De optredens werden enorm gewaardeerd door de Texelaars.

Op de ijsbaan Texel

Om de simpele reden dat de haven dit jaar niet beschikbaar is vanwege de dijkversterking, zijn we uitgeweken naar een nieuwe locatie. De ijsbaan in Den Burg is een mooi en groot terrein. Het terrein is beschut met bomen, waardoor het waarschijnlijk een paar graden warmer aanvoelt dan op de haven.

Texels feestje

Iedereen is welkom bij het concert op Texel. De organisatie van het evenement wil Texelaars echter voorrang geven bij het kopen van tickets. Voor Texelaars is het vaak een hele onderneming om naar een concert of optreden van grote artiesten te gaan. Ze moeten altijd rekening houden met boottijden en bijna altijd een overnachting boeken. De voorverkoop zal daarom plaatsvinden voor Texelaars, zodat ze de mogelijkheid krijgen om kaarten te bemachtigen voordat de kaartverkoop in de rest van Nederland losgaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, via de nieuwsbrief wordt zeer binnenkort de (voor)verkoop datum bekend gemaakt!