Feest!
Koop tickets
/

Sponsors

Het optreden van BlØF was een gezellig Texels evenement dat geen Texelaar of BLØF-fan wilde missen. Op de Haven Texel is in het leven geroepen na het grote succes van het optreden van Guus Meeuwis in 2014. Al snel ontstond het idee: "dat moeten we vaker doen"! Zodoende trad BLØF op in 2016 en ook in 2017 heeft de organisatie een top-band vastgelegd, Racoon. In de derde editie hebben we opnieuw enkele Nederlandse artiesten weten te strikken.

Doelgroep

De organisatie geeft Texelaars de mogelijkheid om via een speciale voorverkoop als eerste tickets te bemachtigen. De verwachting is daarom dat het concert een echt Texels feestje zal worden, aangevuld met feest/evenementen liefhebbers uit het hele land. Het evenement zal een heterogene doelgroep trekken, bestaande uit muziekliefhebbers, concertbezoekers, fans en mensen die zin hebben in een unieke avond. Doel van het evenement is om de Texelse bevolking een gezellige en spectaculaire avond te bieden.

Steun dit Texelse evenement

Natuurlijk is er geld nodig om zo’n groot evenement te kunnen organiseren. Daarom zoekt Op de Haven Texel enthousiaste sponsors. Jij laat deze unieke kans om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek en tegelijkertijd een Texels evenement te steunen toch niet lopen?

Sponsoren is al mogelijk vanaf €500,- .

-> Bekijk de sponsormogelijkheden!

Sponsors 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, via de nieuwsbrief wordt zeer binnenkort de (voor)verkoop datum bekend gemaakt!