Racoon Op de Haven!
/

Tickets

Dolblij kunnen we je melden dat Op de Haven een tweede editie gaat krijgen! Het concert op de haven van Oudeschild op Texel, vindt plaats op 20 mei 2017. Noteer hem alvast in je (party)agenda. We hebben opnieuw een Nederlandse top band weten vast te leggen voor ons feestje op Texel.

Voorverkoop

Na veel regelwerk en inspanning is de kogel door de kerk! Zaterdag 18 maart start de voorverkoop van het concert van Racoon. De eerste 1500 kaarten worden op 18 maart vanaf 9.00 uur verkocht bij VVV Texel (Emmalaan 66 in Den Burg). Op deze manier krijgen Texelaars (en aanwezige toeristen) de mogelijkheid om deze dag kaartjes te kopen, voordat ze in de reguliere verkoop gaan. Nadat de eerste 1500 kaarten zijn verkocht, gaat de online verkoop van start via Ticketmaster.

Een ticket voor Op de Haven Texel 2016 kost €37,- (exclusief €2,50 servicekosten). Maximaal 10 kaarten per persoon.

De online verkoop gaat 18 maart vanaf 14.00 uur van start, via de website van Ticketmaster. Via Ticketmaster kost een ticket €38,- (exclusief €2,50 servicekosten)

Mindervaliden

Mede dankzij sponsoring van het Texelfonds is er een podium voor bezoekers in een rolstoel. Ben je mindervalide en wil je het evenement bezoeken (met begeleider)? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.

Bootkaarten

's Nachts weer terug naar Den Helder? Dat kan. Bestel hier je bootticket om 's nachts om 01.00 uur vanuit de haven van Oudeschild naar Den Helder te varen. Uitsluitend voor personen en maximaal 50 personen. Op = op. Tickets kosten 15 euro en zijn te bestellen op de website van Ticketmaster.

mercuur.png

Buskaarten

Van en naar het feestterrein op de Haven rijden pendelbussen. Een buskaart kost €6,- per persoon en is retour. De buskaartjes zijn te koop bij VVV Texel, Emmalaan 66, Den Burg. Of via Ticketmaster bij aanschaf van tickets. Ieder dorp zal een opstapplaats krijgen voor de bus. Hieronder het schema:

op-de-haven-texel_fb_dienstregeling.png

VIP Tickets

Wil je het evenement intens beleven? Ga dan als VIP naar Racoon Op de Haven. De VIP-kaarten kosten €75,- (exclusief 2,50 servicekosten). Er komt een aparte ruimte op het feestterrein. Op het VIP-terrein zal een privé bar zijn waar je als VIP onbeperkt drinken kunt halen.

Wat krijg je hiervoor:

  • Een uniek uitzicht op het podium, vanaf het feestterrein
  • Hele avond onbeperkt drankjes
  • Diverse hapjes inclusief
  • Gehele avond mogelijkheid tot het betreden van het feestterrein

Aanmelden nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, via de nieuwsbrief wordt zeer binnenkort de (voor)verkoop datum bekend gemaakt!